De leukste uitjes vlakbij

Spelen in Klok’uus

Kids kunnen losgaan in de grootste binnenspeeltuin van Zeeland. Met spannende glijbanen, leuke hindernissen en een 6 meter hoge loopbrug. Kom spelen in het touwenparcours met springnetten en ook voor peuters is er een leuk gedeelte met ballenbak. Je komt er met lijn 23 vanaf Goes.

Stoomtrein

Op reis met een échte stoomtrein! De locomotief fluit, de stoker ziet zwart van de steenkolen en de conducteur knipt nog echt een gaatje in je kaartje. Combineer de rit met een bezoek aan andere leuke attracties langs de spoorlijn! Bereikbaar met buslijn 20, 23, 27, 31, 132, uitstaphalte station Goes. Vanaf daar 10 minuten lopen.

Neeltje Jans

Een heerlijke dag uit voor alle leeftijden. Beleef een zeehondenshow, ontmoet de reuzen van de oceaan in de walvisexpositie en geniet van een lunch in het restaurant. Kom je voor rust? Ga dan mee met de rondvaart over de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland. Neem lijn 133.

Klimbos Zeeuwse Helden

Klauter, slinger en trotseer de bomen en obstakels in Klimbos Zeeuwse helden. Eén groot avontuur en extra leuk voor kinderen, stoere papa’s en mama’s. De parcoursen zijn zowel hoog als laag bij de grond en hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Voor iedereen dus wel een uitdaging! Buslijn 133 brengt je er dichtbij, vanaf halte Westenschouwen is het een kleine 10 minuten lopen.

Helemaal leuk: met de 1+1 gratis actie reist er deze vakantie iemand gratis met je mee hier naartoe!