Een dagje uit naar Gent: de Gent Express lijn 50

Een citytrip naar Gent? Zet hem maar op je bucketlist, want Gent bruist! Als een cultuurcocktail tot aan de rand gevuld met het trendy, Gentse stadsleven. Van piepkleine straatjes tot oude pleinen en gebouwen. En extra leuk: je reist er heel makkelijk met de Gent Express (lijn 50) van Connexxion heen!


Met de Gent Express lijn 50 reis je rechtstreeks van Middelburg, via Terneuzen naar Gent. Vanaf 1 juli tot en met 18 augustus rijdt deze bus 7 dagen per week ieder uur. Met op de route alle toeristische bestemmingen en als eindbestemming het centrum van Gent. Direct klaar voor je citytrip dus!

Dagkaart Gent Express lijn 50

Een dagkaart op lijn 50 naar Gent kost € 21,15 en is te koop bij de buschauffeur. Je bent dan in maximaal 90 minuten in Gent. Extra voordeel: Op deze dagkaart kun je met twee personen reizen. 1+1 gratis dus!

Extra voordeel met de Gent Express lijn 50:

  • In 90 minuten sta je in hartje Gent
  • makkelijk en voordelig langs de mooiste plekjes van Zeeland: attractieparken, musea, stranden, natuur en evenementen, richting Gent
  • geen gedoe en kosten met parkeren
  • dagkaart Zeeland kost € 21,15.
  • tijdelijke actie is 1+1 gratis. Je reist dus met twee mensen op één dagkaart.
  • kinderen van 4 tot en met 11 jaar reizen voor maar € 1,-. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.

Extra voordeel met de Gent Express lijn 50:

Ga je naar Gent voor de Gentse Feesten? Pak dan door met de bus. Want in het weekend van 26 t/m 28 juli zet Connexxion speciale nachtbussen in. Ga je vanaf Terneuzen met lijn 50 naar de Gentse Feesten heen en met de nachtbus terug? Koop dan een enkel kaartje voor de heenreis en een nachtbusticket voor de terugreis. Check de nachtbussen voor de Gentse Feesten hier.